Ann-Florence Noppe houdt zus Ann-Sophie van de overwinning in Ieper

Ann-Florence Noppe houdt zus Ann-Sophie van de overwinning in Ieper

Het voorbije weekend organiseerde LRV Lo-Reninge samen met LRV Passendale de eerste outdoor voor de West-Vlaamse LRV-ruiters. In de klasse Zwaar waren het de zusjes Ann-Florence en Ann-Sophie Noppe uit LRV Ardooie die nek aan nek gingen. 

Uiteindelijk had de oudste zus het voor het zeggen en ging de overwinning Ann-Florence in het zadel van Noblesse (Breemeersen Adorado). Met anderhalve seconde verschil liet ze Ann-Sophie met Naline van 't Zorgvliet (Thunder vd Zuuthoeve) achter zich op twee. Kelly Dhondt (LRV Oedelem-Beernem) vervolledigde de top drie na een foutloze barrage op Mylady van den Doorn (Cooper vd Heffinck). 

Dhondt navigeerde ook foutloos richting de finish op de rug van Marielle de Vauxelles (Va-Vite) en werd nog eens vierde. De laatste foutloze rit kwam van Matthias Vancouillie (LRV Veldegem-Ruddervoorde) aan boord van Ideefix van de Vancoohoeve (Carembar de Muze). 

Ann-Sophie Noppe trok op haar beurt aan het langste eind in de klasse Midden en won met voorsprong in het zadel van Grappa v/h Pijnvenhof (Quidam de Revel). Maxim Deprez (LRV Wingene) nam met Parodie van het Speienhof (Zirocco Blue VDL) de tweede plaats voor zijn rekening. Enkel de top drie bleef dubbel foutloos en werd afgerond door opnieuw een combinatie uit Oedelem-Beernem, Lennart Vermeulen met Perle-Fine van't Gillekenshof (Colestus). 

De klasse Licht kwam op naam van Anzegem's Michiel Parmentier. Hij werkte op Chaplin AC Z (Corico Z) het 1.10m hoge parcours het snelst af. Tijs Vanhevel (LRV Veldegem-Ruddervoorde) stuurde Selza VDF (Bamako de Muze) naar twee voor Jonas Boone (LRV MIddelkerke) en Scarlett van ons Postje, een Cornet's Fire Z-merrie uit eigen fokkerij. 

Alle resultaten