+32 (0)56 625 252
Over ons - introductie
Zekerheid verzekerd.
Onze visie.

Q&O Horse Insurance is een onderdeel van Q&O Verzekeringen, een B2B verzekeringsmakelaar met hoofdkantoor in Waregem. Met 70 enthousiaste medewerkers proberen we bij Q&O Verzekeringen elke dag het verschil te maken. Onze reputatie, knowhow en grootte biedt de nodige “buying power” en zorgt ervoor dat we vanuit een sterke positie met de volledige verzekeringsmarkt kunnen onderhandelen.

Klantenservice
Onze oplossingen
1
Vervoer van paarden & horsetrucks
Wist u dat tweepaardenvrachtwagens enorm aan populariteit hebben gewonnen de laatste jaren? Wat in geval van overschrijding van het gewicht van 3.500 kg?
2
Verzekering van embryo’s & sterfte van uw paard/pony
Q&O Horse Insurance biedt u een oplossing aan op basis van “aangenomen waarde”. Op deze manier is er geen discussie mogelijk bij schade.
3
Een verzekeringsoplossing voor schade aan derden
Wist u dat de meeste familiale BA verzekeringen enkel uw paarden / pony’s voor schade aan derden waarborgen in privé gebruik.
4
Verzekeringen voor elke hippische activiteit
Om het even welke activiteit u uitoefent in de hippische wereld…Een heel goede raad: maak vooraf goede afspraken met uw eigenaars van (sport)paarden. Q&O Horse Insurance helpt u graag hiermee!
5
Beroepsaansprakelijkheid (para)medische beroepen
Wist u dat Q&O Horse Insurance uw beroepsaansprakelijkheid als gespecialiseerde dierenarts voor schade aan toevertrouwde paarden kan verzekeren tot € 500.000,00 per schadegeval?
6
Alles voor de professionele en hobby ruiter
U bent ruiter of amazone, amateur of professioneel en u neemt deel aan wedstrijden (regionaal, nationaal, internationaal in Europa).
Onze doelgroepen
Verzekerings­oplossingen met een meerwaarde voor de paardensector
Eigenaars van 2 horses & horsetrucks (hobby of professioneel), verdelers of verhuurbedrijven
Eigenaars van paarden alle disciplines
(hobby of professioneel)
Alle ondernemingen in de hippische sector
Medische & paramedische beroepen
Veilingen
Alle professionelen in de hippische sector
Vraag uw offerte aan voor
uw verzekering
Wilt u een afspraak maken
of wenst u meer info?