Von Bredow-Werndl's afwezigheid op WB-finale opent deuren: De Winne en Pauluis Belgische afgevaardigden

Von Bredow-Werndl's afwezigheid op WB-finale opent deuren: De Winne en Pauluis Belgische afgevaardigden

Het wereldwijde dressuurlandschap zal in vuur en vlam staan als de FEI Dressuur Wereldbeker Finale 2024 zijn entree maakt in Riyadh, Saoedi-Arabië. Met slechts een week te gaan belooft dit evenement een waar spektakel te worden, waarin 's werelds beste ruiters en paarden de strijd aangaan om de felbegeerde titel.

De afwezigheid van de regerende kampioen, Jessica von Bredow-Werndl, voegt een extra dimensie toe aan de spanning van de competitie. Haar afwezigheid opent de deur naar glorie voor andere getalenteerde deelnemers en laat de veldbreedte van 17 combinaties uit 12 landen volledig open.

Een van de meest opwindende aspecten van deze finale is de aanwezigheid van dressuurlegende Isabell Werth. Met haar indrukwekkende record van vijf eerdere overwinningen, staat ze bekend als "The Queen" van de dressuur. Met een zesde titel in haar vizier is ze vastberaden om haar suprematie op het hoogste podium voort te zetten.

Echter, Werth zal niet zonder uitdagingen zijn. Ze wordt geconfronteerd met een sterk veld van concurrenten, waaronder Charlotte FryPatrik Kittel en Nanna Skodborg Merrald. Allemaal hebben ze hun eigen unieke talent en vastberadenheid om geschiedenis te schrijven in Riyadh.

Volledige deelnemerslijst



Bron: FEI