Annelies Vorsselmans magnifiek met brons in rankingproef Gorla Minore

Annelies Vorsselmans magnifiek met brons in rankingproef Gorla Minore

In het Italiaanse Gorla Minore werd de hoofdrubriek ingekleurd door de Belgische combinaties! In deze CSI3* 1.45m Longines Ranking proef wist Annelies Vorsselmans zich als derde beste te profileren. 

In het zadel van de 10-jarige Jolita (Arezzo VDL) was Vorsselmans een van de vier Belgen die zich tussen de 22 combinaties in de barrage mocht rekenen. Met de KWPN merrie kwam Vorsselmans de finish over in een tijd van 43,48s en was zo goed voor brons. 

Pieter Clemens zorgde voor meer kleur in de top tien met Emmerton en kwam met de Silvio I-zoon op zes te staan met een tijd van 44,39s. Jos Verlooy liet op Omaro van de Meerse (Diamant de Semilly) ook een foutloze rit noteren met de chrono op 44,75s en werd achtste. Op twaalf zagen we Rik Hemeryck en Navarro van het Eelshof (Jappeloup van het Dauwhof), die ook zonder fouten wisten te finishen. 

Op één stond Hans-Dieter Dreher met Jiniki. De Duitser had de door G. Scheper gefokte Nederlandse merrie onder het zadel en stopte de klok op 41,95s. Steve Guerdat achtervolgde met Easy Star de Talma (Quick Star) op twee met een tijd van 42,66s.

Resultaten