Z-winst voor Wout Michiels in Meeuwen

Z-winst voor Wout Michiels in Meeuwen

Voor de Limburgs LRV-ruiters was afgelopen weekend de indoor van Meeuwen de place to be. Na twee omlopen werd Wout Michiels gekroond tot winnaar van de klasse Zwaar.

In de eerste omloop was het Jeroen Brebels uit Overpelt die de beste was op Iberlina RV (Denzel van 't Meulenhof). In de tweede omloop werden zij echter voorbijgestoken door Wout Michiels (Lummen), die eerder nog tweede werd op Octavia (Kannan). Andreas Appelen (Meldert) beesloot met Olien van het Klokkenhof (Thunder vd Zuuthoeve) met brons. Op vier zagen we Arnaud Janssen (Hechtel-Eksel) met Monchichi (Tabuer van het Kapelhof) voor Marit Nickmans (Halen) en Castelano Z (Castelan II). 

Dirk Vrancken leidde op Quelle Donna van de Wezelhoeve (Elvis ter Putte) de ereronde van de klasse Midden en nam de winst mee richting Meldert. Bram Brans (Lommel) stuurde Rambo van de Trepkes (Elvis ter Putte) naar twee voor Ann Tielen (Meeuwen) met Kyra v/h Dingeshof (Darco). 

In de klasse Licht zagen we Marth Vanrusselt (Stevoort) op één in combinatie met Nikita (Thunder vd Zuuthoeve). Slechts enkele honderdsten vershil lieten Janne Martens (Gellik) met Amelie Z op twee gevolgd door Tim Cox (Sint Huibrechts Lille) en Quornetta van de Breuzerik (For Pleasure).

Resultaten