Stijn Craessaerts is concurrentie te snel af bij LRV Landen

Stijn Craessaerts is concurrentie te snel af bij LRV Landen

De LRV-ruiters van Vlaams-Brabant mochten afgelopen weekend in actie komen tijdens de indoor van LRV Landen waar Stijn Craessaerts Z-winst op naam schreef!

Op de Emerald van 't Ruytershof-zoon was Craessaerts de snelste combinatie. De ruiter uit Moorsel Tervuren bleef van het hout af en finishte in 31,61s. Eline Lopes uit Boutersem werd met Nette van Kattebeek (Darco) tweede in een tijd van 33,29s. Dries Vanthienen nam het brons mee richting Kortenaken op Elordonne S (Lord Z), met een tijd van 33,57s. Marie-Julie De Neve (Grimbergen) klasseerde zich met Denia van Hemelsoet BG Z (Diarado) op vier voor Ben Thiry (Orsmaal) en Prima Vera TB (Lavallino ter Klomp). 

Na een spannende barrage voor de klasse Midden kwam Julie Lamberts als winnares uit de bus. In het zadel van Daytona LV Z (Dominator 2000 Z) hield zij plaatselijke amazone Cleo De Cuyper van de winst. De amazone uit Landen had Quelle Surprise d'Amour Z (Quilan V Z) onder het zadel. Plaats drie was voor Bram Blockx (Vissenaken-Glabbeek) en Percy vd Bisschop (Bamako de Muze). Enkel deze top drie hield het foutloos. 

De klasse Licht kwam op naam van Laura Meurrens. De amazone van Lubbeek rekende op Innocent Boy van 't Roth (Cardento) om de snelste te zijn. Claire Van Biesen (Opwijk) stuurde Rosemary v/h Lilleveld (Diamant de Semilly) naar twee gevolgd door Jelle Kumps (Assent) en Sure Gold VHP Z (Solid Gold Z). 

Resultaten