Charlotte Rooms en Shelsey Berkvens verzekeren girlpower bij LRV Antwerpen

Charlotte Rooms en Shelsey Berkvens verzekeren girlpower bij LRV Antwerpen

De Antwerpse werking van de LRV had afgelopen weekend heel wat girlpower in het verschiet! De klasse Zwaar van zowel de Indoor Gewest Turnhout/Oud Turnhout als die van Gewest Brecht, Essen en Hoogstraten kwam in handen van een amazone. 

In Brecht was Charlotte Rooms de enige die het 1.30m hoge parcours van de tweede omloop zonder fouten kon afwerken. Een barrage was dus niet meer nodig, de amazone van Wuustwezel zegevierde met Positif van 't Paradijs (Bamako de Muze). Merel Braspenning (Wortel) en Oyrano van het Groeshof (Obourg) werden tweede gevolgd door Arnout Augustyns (Minderhout) en Papillon (Breemeersen Crescendo). Jeroen Geerts (Sint Lenaarts) nam de vierde plaats voor zijn rekening op Quintoucha VD (Casillas van de Helle) voor Ine Brosens (Meerle Meerseldreef) en Ferdinand van 't Palmenhof (Triomphe de Muze). 

In de klasse Midden was er geen tippen aan Wim Bartholomeeusen (Sint Lenaarts) en Ranora van de Leeuwerk (Indouglas van het Bevrijdthof). De tweede plaats werd bezet door Seppe Van Opdorp (Kalmthout Achterbroek) met Rebelle van de Foxemaat (Lionel van Equinta) terwijl Floor Anthonissen derde werd in het zadel van Quirine van 't Vennehof (Le Blue Diamond van 't Ruytershof). 

An Van Ham (Overbroek) schreef met Darwin (Triomphe de Muze) de klasse Licht op naam. Christoph Verheyen (Wuustwezel) besloot met Salifax de W&S( (Nixon van 't Meulenhof) op twee. De top drie werd afgerond door Renske Rombouts en (Meer) en Kanonja (Kannan).

Resultaten

Shelsey Berkvens was op Palma VG (Gitano) de beste bij Turnhout en had enkel nog concurrentie van Sybille de Cartier (Weelde Ravels) op Laga. 

Hanne Goris (Merksplas) nam de klasse Midden voor haar rekening op Notify Castanoo (Kannan). Kobe Malisart, uit dezelfde rijvereniging als Goris, greep tot tweemaal naast de winst. Op Ragnar van het Schaeck (Million Dollar van het Schaeck) werd hij tweede terwijl Rambo vh Gebergte (Naxcel V.) hem het brons opleverde.

Wim Meerts en Fusjmein zegevierden in de klasse Licht. Julie Jacobs en Sagan van Toxandria (Comilfo Plus Z) werden tweede voor Shelsey Berkvens en Spectakel VG vd Corsendonksehoeve (Arezzo VDL).

Resultaten