Z-winst voor Lise Desomviele bij LRV Sint-Niklaas

Z-winst voor Lise Desomviele bij LRV Sint-Niklaas

Voor de Oost-Vlaamse LRV werking werd het voorbije weekend een indoor georganiseerd door LRV Sint-Niklaas. De winst van de klasse Z ging mee richting Bassevelde met Lise Desomviele.

De amazone stuurde Nice de Muze (Gemini XX) vlekkeloos het 1.30m hoge parcours rond en was ook in de barrage op geen fout te betrappen. Met bijna een seconde voorsprong hielden zij Dorien Berkers (Zele) met Argos van Hof Ter Naillen (Nabab de Reve) achter zich. Stef Robberecht (Moerzeke) kwam nog eens een seconde later aan op Duro van Hof Ter Naillen (Nabab de Reve) en werd derde. Jonas Berkers (Zele) volgde op vier met Quonka vd Bisschop (Diamant de Semilly) voor Tim De Loose (Zele) en zijn eigen gefokte Quintero van de Vossenoek (Kannan).

Een spannende barrage van de klasse M leverde winst op voor Kilian Franco, wat nog een gouden medaille voor LRV Bassevelde betekende. Hij zat op de rug van Snapper v t Hazelarenhoekje (Quint vh Maarlo). Bart Temmerman (Kalken) nam de tweede plaats voor zijn rekening met Qresy van den Bosdam (Hunters' Scendro). Op drie zagen we Chloë De Roo (Sint-Niklaas) op Muis van 't Sparrenhuis (Elvis ter Putte). 

In de klasse Licht stond opnieuw een amazone bovenaan en won Femke Penneman (Kieldrecht-Vrasene) in het zadel van Presence Van d'Avrije (Kadans vd Mispelaere). De tweede plek was voor Brend Van Pamel (Erpe Mere) met Reality Ter Bink (Carlow vd Helle) gevolgd door Marthe Desomviele (Bassevelde) en Geneve de Muze (Vigo d'Arsouilles). 

Resultaten