Pieter Bouché en Come On klasse apart bij Vincent Martens

Pieter Bouché en Come On klasse apart bij Vincent Martens

In Tielt werd op zondag weer gesprongen voor de Winterwerking bij Vincent Martens. In de hoofdrubriek kon enkel Pieter Bouché de nulscore op het bord behouden met Come On. 

Slechts vier combinaties kwamen aan de start in het 1.20m hoge parcours. Bouché kon als enige foutloos blijven met Come On en won. Matthias De Muynck had een snelle tweede fase maar kwam in de eerste net niet snel genoeg over de finish met Riviera van het Dennehof en besloot zo op twee. Dylano Derudder en Ciwanis Z werden derde voor Rhune Storme en Omer van Hof ter Haerschaere.

In de 1.10m rubriek kon er worden gesproken van echte girlpower! Chloë Van Staey stond bovenaan met Orpheline van het Burkelhof. De tweede plaats was voor Chayenne Creveau op Gaultier gevolgd door Axelle Deprez en Chocolate's Girl Z op drie. 

Over 1m hield Vincent Martens de overwinning in eigen huis met Pleasure. Op twee zagen we Emily Dereere met Katharina van de Durmstede terwijl Sven Adams zich met Ohlala van de Knuffel op drie klasseerde.

Camille Denutte zegeviert met Viento Prinseveld DSC bij de pony's

De hoogste ponyrubriek stond op een hoogte van 1m en ook hier waren de jonge amazones aan zet. Camille Denutte won in het zadel van Viento Prinseveld DSC. Julie Van Hollebeke stuurde op haar beurt Mulvin naar de tweede plaats en bleef voor op Zita De Wilde met Orchid's Nanette. Rachelle Ceuterick werd met Anney BZ vierde, Amy Tan en Boef vijfde.

Over 90cm stond Nils Desplenter op één met Jaconda. Joanne Walmacq en Amidor werden tweede, Ceuterick besloot met Anney BZ hier op drie. 

Resultaten