Nell Delgouffe snelt naar Z-winst in Wambeek

Nell Delgouffe snelt naar Z-winst in Wambeek
Nell Delgouffe was bij LRV Wambeek haar concurrentie van de klasse Zwaar te snel af en nam de overwinning mee naar huis. 

Delgouffe (Ossel Brussegem) had Phassia vd Bisschop (Comme il Faut) onder het zadel. Het duo was een van de zes combinaties in de barrage en werkte foutloos af in een tijd van 33,95s. Eline Lopes' (Boutersem) chrono van 34,51s en tevens foutloze ronde leverde haar de tweede plaats op. De top drie bestond uit sterke amazones met brons voor Marie-Julie De Neve (Grimbergen) en Denia van Hemelsoet BG Z (Diarado), zij klokten af op 36,37s. Op vier kwam Dries Vanthienen (Kortenaken) op Elordonne-S (Lord Z) voor Ben Thiry (Orsmaal) en Prima Vera TB (Lavallino ter Klomp). 

Cleo De Cuyper (Landen) loodste Quelle Surprise d'Amour Z (Quilan V Z) naar de overwinning in de klasse M. Niel Vangelder (Assent) werkte met Rock 'N Roll van't Koningsbos (Windows vh Costersveld) als enige andere foutloos af en werd tweede. Patrick Scheirs (Rillaar) had op Heavenly (Casall) een snelle tijd maar strandde met vier strafpunten op drie. 

Leon Van Biesen (Opwijk) zette met Sue Van den Blauwaert (Hunters' Scendro) de klasse L op naam. Seppe Follon (Rillaar) veroverde de tweede plaats met Veni Vidi Vici vh Pannehof Z (Vigo d'Arsouilles) gevolgd door Claire Van Biesen (Opwijk) en Rosemary v/h Lilleveld (Diamant de Semilly). 

Resultaten