Winst voor Conter in De Peelbergen. Peeters en Claeys springen ook naar top vijf klassering

Winst voor Conter in De Peelbergen. Peeters en Claeys springen ook naar top vijf klassering

In De Peelbergen werd deze ochtend al een 1m30 rubriek van de CSI1* competitie verreden. De winst ging naar Yves Houtackers. Hij reed Lykkehoejs Fabian (v. Favorit Ask) foutloos doorheen de tweede fase en stopte de chrono na 32,03 seconden. 

De tweede plaats ging ook naar een Nederlandse ruiter. Niels Kersten reed Tippy Z (v. Tyson) foutloos doorheen het parcours en klokte af in 32,12 seconden. Matheus Correa en Guus van de Smockelaer (v. Londontimes) vervolledigden het podium. Zij konden de nul behouden en finishten in 32,71 seconden.

Leonie Peeters (Untouch Z) en Lisa Huttula (Casquetta) namen de vierde en vijfde plaats voor hun rekening. Voor Jan Claeys en Charmeuer van het Kloosterhof (v. Fuego du Prelet) volgden op zes. 

CSI2* 1m35

In het 1m35 van de CSI2* competitie was er een Belgische overwinning. Emilie Conter reed Kismet van de Lentakker (v. Lordanos) foutloos doorheen het parcours dat in twee fases verreden werd en klokte af in 31,71 seconden. Joy Lammers en Fellie (v. Ukato) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 32,30 seconden. Jan Claeys en Diarade de Fribois B Z (v. Diarado) sprongen naar de derde plaats na een foutloze ronde in 32,91 seconden. 

Sarah Breuer (La Martina) en Mariel Victoria Aguirre (Charlie Harper) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten