Craessaerts blijft Lopes en Thiry voor in Z-klasse Herent

Craessaerts blijft Lopes en Thiry voor in Z-klasse Herent

In Herent werd afgelopen weekend een nationale wedstrijd van de LRV gesprongen. Op zaterdag ging de Z-winst hier naar Stijn Craessaerts. Hij slaagde erin om met Hamira van het Roelhof (v. Cicero Z van Paemel) onder het zadel een foutloze ronde te springen. Het duo klokte af in 42,00 seconden.

Eline Lopes en Nette van Kattebeek (v. Darco) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 43,71 seconden. Ben Thiry en Kadee van St-Rockes Kappelle (v. Echo van Spieveld) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 46,21 seconden.

Jeroen Van Damme (Night Star VD) en Dorien Mombaerts (Gulliver van't Rommersum) vervolledigden de top vijf.

Klasse M

In Klasse M was Flo Corthauts de beste. Zij reed een foutloze ronde in het zadel van Costaro Du GD Coeurcq Z (v. Cracky Z) en finishte in 39,11 seconden. Klaar Elsen en Milou Flush reden naar het zilver. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 44,66 seconden. Ben Thiry eindigde ook hier op de derde plaats. Dit keer rekende hij op Ollegro van het Avenhof om in 48,74 seconden naar de finish te rijden.

Shauni Van Opstal (Magic Mike van de Bramboshoeve) en Emma Vanvuchelen (Junior Diamant-V) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klasse L

In klasse L reed Ynke Henrard naar de overwinning. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Herba van het Eegdeken en finishte in 33,29 seconden. Kris Meurrens en Goldika van't Roth eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 33,87 seconden. Gunther Lemmens en Himalaya van de Bremboshoeve eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 34,40 seconden.

Klik hier voor de resultaten