Inge Pieck naar Z-overwinning in Genk

Inge Pieck naar Z-overwinning in Genk
In Genk stond dit weekend een nationale LRV wedstrijd op het programma. Inge Pieck reed hier naar de Z-winst. Zij rekende op Falko Van Rocherath om in 43,86 seconden een foutloze ronde te springen. 


Ingriet Ramaekers en Lady Z eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden in de barrage en klokten af in 44,44 seconden. Ruben Houben en No Nonsens van Visa Versa Z namen de derde plaats op het podium voor hun rekening. Zij sprongen een nulronde en stopten de chrono na 44,56 seconden. 

Thomas Symons (Esteban van Waerde) en Steven Konings (Egupardie) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

In klasse M reed Liesbeth Postelmans naar de overwinning. Zij rekende op Baromaat Z om in 43,48 seconden naar de finish te springen. An-Sofie Keulen en Inimini Z volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 45,65 seconden. Enkel de top twee kon de nul behouden. Ruben Houben en Orkando HR eindigden op de derde plaats met één puntje voor tijd. 

Chloé Nowicki (Fair Play) en Lauren Vangrondveld (Victoria) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

In Klasse L reed Louise Geerts naar de overwinning. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Quicksilver Z en klokte af in 29,19 seconden. Marth Vanrusselt en Jola Blue volgden op de tweede plaats. Voor Guyts Wuts en Cinca Z was er een derde plaats na een foutloze ronde in 30,82 seconden.

Klik hier voor de resultaten