Succesvolle dag voor de Belgen in Hagen: Conter en Cox springen op het podium

Succesvolle dag voor de Belgen in Hagen: Conter en Cox springen op het podium

In het Duitse Hagen wordt er dit weekend niet enkel het EK dressuur verreden, ook de jumpingruiters komen aan bod. Deze ochtend slaagde Karel Cox er in de rubriek voor 7-jarige paarden in om op het podium te rijden. Hij reed Ovanna Dw (v. Jamal vd Heffinck) foutloos rond in 61,95 seconden. 


Foto: Tomas Holcbecher

De overwinning moest hij aan Richard Vogel laten. De jonge Duitse ruiter kon in het zadel van Charisma Hs (v. Uriko) een foutloze ronde springen in 59,26 seconden. Alexa Stais en Glam of India (v. Gem of India) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokte af in 60,62 seconden. 

Felix Hassmann (Crokcett Wz) en Patrick Stühlmeyer (Kandrovaro PS) vervolledigden de top vijf. Dominique Hendrickx (Entundel de Marocy) kon zich op de negende plaats klasseren. 

In het 1m35 reed Emilie Conter dan weer op het podium. Zij reed Clochard (v. Kashmir van Schuttershof) naar het zilver door in 64,54 seconden een foutloze ronde te springen. Alexa Stais en Cera (v. Chap) namen de eerste plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 64,31 seconden. Felix Hassmann (Sig Black Panther) vervolledigde de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten