Ramzy al Duhami schrijft Grote Prijs Abu Dhabi op naam, ook Jos Lansink in top tien

Ramzy al Duhami schrijft Grote Prijs Abu Dhabi op naam, ook Jos Lansink in top tien
In Abu Dhabi werd er zojuist de President Cup Grote Prijs verreden op een hoogte van 1m60 die niet alleen meetelde als kwalificatiewedstrijd voor Tryon, maar ook voor de Europese Kampioenschappen in Rotterdam die in 2019 op het programma staan.

De winst ging hier naar Ramzy Al Duhami die hier met de tienjarige Ted (v. Waranta) naar een tijd van 43.70 seconden wist te rijden. Hij bleef daarmee voor de Noorse Cecilie Hatteland die met haar KWPN-er Alex  (v. Oklund) naar een tweede plaats wist te rijden. Zij kwamen daarbij rond in een tijd van 45.75 seconden. Voor Zwitserland was er voor Edwin Smits met zijn Dandiego B Z (v. Dutch Capitol) een derde plaats in een tijd van 46.96 seconden.

De Braziliaanse ruiter Luiz Felipe de Azevedo Filho eindigde met zijn Chacito (v. Chacco-Blue) op een vierde plaats in 57.52 seconden. Het was was vervolgens de Italiaanse Natale Chiaudani wist met Almero (v. Asti Spumante 7) completeerde de top vijf.

Het beste Belgische resultaat kwam van Jos Lansink die zijn Valdelamadre Clooney (v. Centeuer Z) in de top tien wist te rijden. Het tweetal noteerde in 49.70 seconden 4 strafpunten en eindigde zo op de negende plaats.

 

Klik hier voor alle resultaten