IJzersterke Thierry Goffinet naar winst in Vilamoura

IJzersterke Thierry Goffinet naar winst in Vilamoura
Op de Atlantic Tour in Vilamoura is het Thierry Goffinet die in de driester competitie 1m35 met de Toulon nakomeling Jack Russel DB naar de winst wist te rijden in een tijd van 55.32 seconden.

Hij bleef daarbij voor op de Braziliaan Cassio Rivetti die met zijn Quinty du Buisson (v. Quartz 7) in een tijd van 60.37 seconden naar de tweede plaats wist te rijden. De Britse ruiters domineerden vervolgens de overige top vijf, met daarbij een derde plaats voor Charlotte Flack die hier haar Ashdale Luxara (v. Luidam) naar een tijd van 60.97 seconden wist te sturen.

Verder zagen we op een vierde plaats Sammie Jo Coffin met Simply Splendid, gevolgd door Emma Stoker en haar Everton de Villee met wie ze op een vijfde plaats eindigde.

In de rubriek voor de zevenjarigen was er voor Goffinet ook nog een vierde plaats. Ditmaal kon hij daarvoor rekenen op zijn merrie Fauve DB (v. Gitano) die hij in 34.60 seconden rondstuurde. Het was de Britse Laura Renwick die de rubriek domineerde door niet alleen de eerste plaats voor haar rekening te nemen met Arkuga (v. Arko III) in 33.36 seconden, maar ook de tweede plaats op naam schreef met Novita Jovial Z (v. Nabab de Reve) die in 33.48 seconden rondkwam.


Klik hier voor alle resultaten