Jean-Christophe de Grande zorgt voor mooie prestatie in Oliva

Jean-Christophe de Grande zorgt voor mooie prestatie in Oliva
Op de Gold Tour in Oliva in het 1m40 was het de Fransoos Harold Boisset en zijn Verone de la Roque (v. Kannan) die met de overwinning aan de haal gingen. Met een tijd van 62.63 seconden ging het tweetal aan de leiding.

Sheikh Ali Al Thani uit Qatar nam de tweede plaats voor zijn rekening met de merrie Carolina 31 (v. Colman) door in 63.87 seconden door de finish te komen. De derde plaats was er voor Serena Curcio met haar Achtung Baby d'Ick (v. Rick d'Ick) met wie ze een tijd wist te noteren van 67.52 seconden.

De Zweedse amazone Jonna Ekberg noteerde met Univers du Vinnebus (v. Luccianno) een vierde plaats, gevolgd door Simon Delestre die als vijfde eindigde met Sultan de Beaufour (v. Cardento).

Equnews ruiter Jean-Christophe de Grande wist met de BWP-er Kanto Quality ook in de prijzen te rijden. Samen met de Chacco-Blue nakomeling noteerde hij een zevende plaats in 69.89 seconden.

In de Zilver Tour op een hoogte van 1m25 was er voor Loris Berrittella nog een vijfde plaats met de BWP merrie Kala's (v. Breemeersen Adorado) in 68.75 seconden.

Klik hier voor alle resultaten