Margaux Dolens, Laora Cossement en Victoria Vanneste regeren met hun jonge paarden in Chapelle aux Sabots

Margaux Dolens, Laora Cossement en Victoria Vanneste regeren met hun jonge paarden in Chapelle aux Sabots
In Chapelle aux Sabots wisten verschillende ruiters indruk te maken met hun jonge paarden afgelopen weekend. In de 1.20m rubriek wist Margaux Dolens het als enigste volledig foutloos te houden met haar Q-Twiggy-Z (Quick Star). Juliette Rigo volgde het duo op met Lucy In The Sky vh Eegdeken (Ustinov), het duo noteerde tweemaal een springfout. Ook Valentine Raulier noteerde tweemaal een springfout met Elite Du Chenois (Kashmir vh Schuttershof), zij vervolledigden het podium in deze rubriek.

Laora Cossement reed Marchello D Amaury als snelste dubbel foutloos in de 1.10m rubriek en schreef met meer dan drie seconden voorsprong de overwinning op haar naam. Elodie Guillaume volgde hen op met Elina De Lamcot (Berlin) onder het zadel. Juliette Rigo sloot dan weer het podium af in het zadel van Lucy In The Sky vh Eegdeken (Ustinov).

De 1.00m was weggelegd voor Victoria Vanneste, zij wist de overige tien combinaties achter zich te laten met Fiero (Feten) onder het zadel. Een seconde na Victoria volgde Lucie Hardy met Rome des Choullieux (Ephebe For Ever) en Annabel Meysmans sloot het podium af met Mr Chuck (Chambertin).

Klik hier voor alle resultaten.