Lynn Pardo racet naar overwinning op 't Gouden Bit

Lynn Pardo racet naar overwinning op 't Gouden Bit
Afgelopen weekend wist Lynn Pardo subliem de overwinning de overwinning van de 1.10m hoge rubriek op haar naam te schrijven. In de eerste ronde wisten slechts twee combinaties het foutloos te houden en gingen dus een onderlinge barrage aan. Beiden maakten ze in die barrage een springfout maar Lynn was razendsnel, ze reed Amore Schrale Hamme Z in 40,93 seconden met maar liefst acht seconden voorsprong naar de eerste plaats.

Justine Van Daele volgde haar op met Hoppenhof's Robby onder het zadel. In de eerste ronde kwam de snelste tijd van Aurélie Verhaeghe, zij sloot met Dylano van 't Ruytershof het podium af.

Yentl Declercq volgde met Estee net naast het podium en de top vijf werd door Gregory Reinhard met J&b DC afgerond.

Yentl Declercq reed ook in de 1.00m rubriek mee met Estee, daar wist ze dubbel foutloos te rijden met de snelste tijd. Ze liet de overige vijf dubbele foutloze combinaties met ruim een seconde achter zich. Frederik Baeckelandt volgde het duo op met Calypso W en de winnares van de 1.10 rubriek sluit in deze proef het podium af met Amore Schrale Hamme Z.

In de 90cm was het Kjelyna Warnez die de concurrentie achter zich liet met Apache. Het duo had een kleine halve seconde voorsprong op Claudia De Jong met Voldemort D. Cas De Visscher sloot het podium af met Lambrousco from Zellik onder het zadel.

Klik hier voor alle resultaten.