Knappe winsten voor Lenny Iezzi, Charlotte Vanhomwegen en Alaïs Cossement in Chapelle aux Sabots

Knappe winsten voor Lenny Iezzi, Charlotte Vanhomwegen en Alaïs Cossement in Chapelle aux Sabots
Naast de jonge paarden stonden ook andere rubrieken op het programma in Chapelle aux Sabots. De hoogste rubriek stond er op 1.20m gebouwd, drie combinaties wisten zich hier voor de barrage te plaatsen. De snelste tijd kwam uiteindelijk van Lenny Iezzi met Raising Arizona, het duo snelde door de eindmeet in 36,16 seconden. Zo bleven ze ruim twee seconden voor op Julien Princen met Carine.

Noemie Margery sloot het podium af met Snatchie de la Tour. Justine Janssens eindigde net naast het podium in het zadel van Balain Du Val Henry en Barbara Dinjart sloot de top vijf af met Check  Up d'Hof-Ten-Bos (Obus Delcour Wisbecq).

In de 1.10m wist Charlotte Vanhomwegen de overwinning binnen te halen. In het zadel van Valdes M.S. (Canturo) wist ze het dubbel foutloos te houden en bleef ze de overige combinaties meer dan een seconde voor. Alexis Della Faille kwam het dichtst bij met Clear Round du Tintia (Contact vd Heffinck) en volgde zo het duo op. De top drie werd vervolledigd door Carine Gagliani met Quiz De Sperleka.

Ook bij de pony's werd er een parcours op 1.10m hoogte gebouwd, de hoogste rubriek voor hen. Hier wist Alaïs Cossement de snelste tijd neer te zetten met Hoppenhof's Spike (Orchid's Romario II). Het duo won met iets meer dan en halve seconde voorsprong op Victoire Redele met Kiss Cool. Loris Dubuisson sloot het podium af met Rory Lexus (Dexter Leam Pondi).

Klik hier voor alle resultaten.