Gudrun Patteet geeft Italianen het nakijken in Youngster Finale Rome

Gudrun Patteet geeft Italianen het nakijken in Youngster Finale Rome
In Rome is Gudrun Patteet flink op dreef vandaag. Na een geweldige plaats in de 1.45m rubriek schreef de amazone nu ook de finale voor 7-jarige paarden op naam. Met de BWP merrie Sea Coast Kira van het Bokkenhof (Emerald x Querlybet Hero) was ze te snel voor thuisruiter Juan Carlos Garcia.

In hett zadel bij de Emerlad-dochter kwam de amazone in een barrage met vijf combinaties als eerste over de eindstreep in 38:12 seconden. Juan Carlos Garcia en Artiste du Guerpe (v. Untouchable M) werden nog flink aangemoedigd door het thuispubliek. Maar het mocht niet baten het duo kwam niet verder dan een tweede plaats ineen tijd van 39:06 seconden. Bryan Mascenti en Fentantil (v. Cento) volgden op op de derde plaats met een rit van 41.27 seconden.

Voor de barrage hadden zich naast Patteet enkel Italianen geplaatst en daarmee gingen ook de vierde en vijfde plaats naar thuiscombinaties. Emilio Bicocchi stuurde Faliane W (v. Emilion) naar een vierde plaats en Giovanni Consorti zag met Cutter (v. Roble Z) een balk vallen en werd vijfde.

Kijk hier voor alle resultaten.