Gilles Dunon beste Belg in Grote Prijs Lier

Gilles Dunon beste Belg in Grote Prijs Lier
In Lier is de Grote Prijs van de tweester competitie zonet afgewerkt. In deze 1,45m rubriek moest een barrage beslissen over de winnaar... Het waren de Stephex ruiters die in deze barrage de wet dicteerden.

Daniel Deusser eindigde op de eerste plaats met Sweet De Beaufour. Het duo legde een foutloze barrage af in 33,96 seconden. Petronella Andersson en Carriere namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij kwamen in 34,85 seconden over de eindmeet. Enkel de top twee wist de nul te behouden. Phillip Lever, die eerder al de 1,35m rubriek op zijn naam schreef, vervolledigde de top drie met Comme Il Faut. Deze combinatie sprong een erg snelle ronde maar kregen één springfout aangerekend.

Jody Van Gerwen eindigde op de vierde plaats met Balladium. De beste Belg was Gilles Dunon. Ook hij sprong een erg snelle ronde met Valentino Du Val Du Geer, maar een springfout zorgde ervoor dat hij op de vijfde plaats eindigde.

Koen Verdegem (Gursa Van Den Dael) en Frederick Vernaet (Voice de Longchamps) wisten zich eveneens te klasseren. Zij eindigden respectievelijk op de zesde en zevende plaats.