Knappe vierde plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo in Grote Prijs Vilamoura

Knappe vierde plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo in Grote Prijs Vilamoura
In Vilamoura werd de laatste week van de 'Vilamoura Champions Tour 2016' afgesloten met de Grote Prijs. In deze 1,50m proef verschenen 43 combinaties aan de start. Acht van hen reden een foutloze eerste omloop en traden opnieuw aan in de barrage.

In die barrage kon enkel de top drie de nul behouden. Sanne Thijssen was de snelste. Zij sprong een foutloze ronde met Con Quidam RB (Quinar). Ze ging als een speer door het parcours en finishte in 45,98 seconden. Hiermee was ze sneller dan de jonge Amerikaanse Reed Kessler die met Cos I Can (Olympic Lux) op de tweede plaats eindigde. Zij sprongen ook een snelle ronde, maar haar 47,10 seconden bleken uiteindelijk niet genoeg om Thijssen van de troon te stoten. Kerry Mc Cahill en Charly Chaplin S (Harley VDL) vervolledigden de top drie. Zij finishten in 48,45 seconden.

Onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo eindigde op de vierde plaats met Zamora (Quasimodo Z). Zij was de snelste vierpunter met 46,73 seconden. De vijfde plaats was voor de Zwitser Beat Mändlu. Ook hij kreeg onderweg een springfout met Simba (Toulon) en finishte in 46,99 seconden.

Klik hier voor de resultaten