Anouch Danneels laat van zich horen vanuit De Peelbergen

Anouch Danneels laat van zich horen vanuit De Peelbergen
In de Peelbergen kwam de mooiste Belgische prestatie vandaag van Anouch Danneels. In de CSI* 1,10m finishte ze als zevende. In de Grand Prix 1,45m werd de BWP-merrie Kassandra van 't Heike (Epleaser van 't Heike) tweede onder Thiago Ribas Da Costa.




QUICK RESULTS

  1. Maikel van der Vleuten - Canisha

  2. Thiago Ribas Da Costa - Kassandra van 't Heike

  3. Giampiero Garofalo - VDL Groep Centora de Wallyro






Maikel van der Vleuten kon de eerste plaats grijpen met zijn tienjarige Cancara-dochter Canisha. In 41,39 seconden finishte hij als eerste en versloeg zo Thiago Ribas Da Costa met Kassandra van 't Heike (Epleaser van 't Heike). Giampiero Garofalo en VDL Groep Centora de Wallyro (Dobel's Cento) veroverden een Italiaanse derde plaats.

Kyle Timm stuurde Double T (Lux Z) voor Canada naar de vierde plaats, Rob Heyligers en Cassius Clay VDV Z (Calvino Z) eindigden als vijfde in 48,78 seconden.

CSI* 1,10m

Anouch Danneels rekende op Oakingham Francessca (Action Breaker) voor haar zevende plaats. Die greep ze in 70,48 seconden met 4 strafpunten in de basisomloop. De Braziliaan Antonio Alberto Gouvea Vieira Filho en Ucello de Fontaine (Ogano Sitte) wonnen in 33,98 seconden tijdens de barrage.

Klik hier voor alle resultaten.