PROMO: Paarden kopen of verkopen doe je met het unieke concept van Belgian Horse Trading

PROMO: Paarden kopen of verkopen doe je met het unieke concept van Belgian Horse Trading
Het team achter Belgian Horse Trading is zeer verheugd dat hun eerste online veiling aanstaande maandag 17 juni zal sluiten. Het team staat samen voor  meer dan 100 jaar ervaring. Het doel van Patrik Spits, Erik De Winter en Johan De Moor is dan ook om het juiste paard naar de juiste plek te brengen.

Zo komt er vrijwel een direct contact tussen de fokkers/eigenaars van de paarden en de potentiële kopers. Met de ervaring die de heren met zich meebrengen ben je verzekerd van goed advies, kennis en een fantastische after-sales service. Het platform is toegankelijk vanuit de hele wereld, de veiling-website werd vertaald naar het Nederlands, Engels, Frans en Chinees.

Op dit moment kan er nog geboden worden op de eerste veiling, die van de Jonge Competitiepaarden, allemaal braaf te rijden onder het zadel, met wedstrijd-ervaring. Het is mogelijk om op afspraak een paard en/of pony uit te proberen, of van dichtbij te bekijken. Aanstaande maandagnamiddag rond 14u Belgische tijd,  sluiten de lijnen van deze veiling.

De volgende veilingen staan ook al op de agenda.

  • Zo kun je van 21 juni tot en met 24 juni bieden op de meer ervaren competitie paarden en pony’s.

  • Van 28 juni tot en met 1 juli volgt dan de veiling voor de Schoolmaster paarden en -pony’s.


Om zowel de verkoper als koper tegemoet te komen staat het BHT- team garant voor een aantal goede services. Vooreerst is er de samenwerking met European Horse Services die wereldwijd transport, quarantaine en alle diensten mbt export verzorgen. En is tevens een partnership tot stand gekomen met Catherine de Buyl, waarbij de aangekochte paarde/pony’s  tot een jaar na aankoop verzekerd zijn op kosten van BHT, ten gunste van de nieuwe eigenaar.

Voor meer informatie over dit unieke concept, het team achter de veilingen, de samenwerkingen en de veilingen zelf klik je hier.