Christophe Vanderhasselt en Gregory Wathelet naar top tien van CSI5* GP van Treffen

Christophe Vanderhasselt en Gregory Wathelet naar top tien van CSI5* GP van Treffen
In Treffen eindigde de CSI5* 1,60m Grand Prix met een overwinning van de Britse Laura Renwick. Christophe Vanderhasselt en Gregory Wathelet finishten eveneens in de top tien.




QUICK RESULTS

  1. Laura Renwick - Dublin V

  2. Robert Whitaker - Catwalk IV

  3. Christian Ahlmann - Take A Chance On Me Z






Laura Renwick won met Dublin V, een elfjarige zoon van Vigaro, in 44,82 seconden in de barrage. Hier startten in totaal zeven combinaties. Landgenoot Robert Whitaker volgde in 46,14 seconden met Catwalk IV (Colman), Christian Ahlmann stuurde Zangersheidehengst Take A Chance On Me Z (Taloubet Z) voor Duitsland naar het brons.

Martin Fuchs claimde de vierde plaats voor Zwitserland. Dat deed hij met The Sinner, een zoon van Sanvaro. Daarna was het aan Marc Houtzager en de tienjarige Edinus (Padinus); zij finishten als vijfde in 48,17 seconden.

Christophe Vanderhasselt en Identity Vitseroel (Air Jordan Z) konden zesde worden na vier strafpunten in de barrage, deze rondden ze in 49,46 seconden af. Gregory Wathelet stuurde Iron Man vd Padenborre (Darco) naar de tiende plaats. Pieter Clemens volgde meteen op de elfde plaats in het zadel van Icarus (Querlybet Hero).

Klik hier voor het volledige resultaat.