Melanie Deloof wint Grand Prix op eigen bodem in Stoeterij Deloof

Melanie Deloof wint Grand Prix op eigen bodem in Stoeterij Deloof

Op Stoeterij Deloof werden afgelopen weekend de regionale ruiters uitgenodigd om het beste van zichzelf te laten zien. In de 1.25m hoge Grand Prix was het Melanie Deloof die voor thuispubliek naar de overwinning reed. 

In het zadel van Lupitrella (v. Lupicor Li) snelde Melanie Deloof in een tijd van 38,02 seconden naar de eerste plaats. Lars Verschueren zat met Sublime van de Lindehoeve Z (v. Skill Z) Deloof op de hielen maar was met een tijd van 38,89 seconden net niet snel genoeg en eindigde tweede. De top drie werd aangevuld door Aline Sercu die met T.Neferiti Z (v. Tornesch) in 39,78 seconden naar een derde plaats reed. 

Joyce Jonckheere (Giglo van het Laageind Z) werd vierde en verwees hiermee Judith Lahousse (Mister X) naar de vijfde plek. 

Youngsters schitteren in Talent Tour 

Op zaterdagvoormiddag was het de beurt aan de jonge paarden. Bij de zevenjarigen snelde Bjorn Vandenbossche met Pippa van 't Heike (v. Scendix) naar de overwinning in 34,00 seconden. Hij werd opgevolgd door Tom Camerlijnck en Ninja Z (v. Numero Uno) met een tijd van 34,70 seconden. Philippe Vandoorne en Kaylinn K (v. Connect) werden derde in 36,18 seconden. Ook de rubriek voor de zesjarige paarden won Bjorn Vandenbossche. In het zadel van Quequette Royale Van thooghemelrijk liet hij de concurrentie achter zich. 


Klik hier voor de resultaten.