Henk Clabots heer en meester in hoofdnummer van Diepenbeek

Henk Clabots heer en meester in hoofdnummer van Diepenbeek

Grovenhof Diepenbeek vormde afgelopen weekend het toneel voor een heleboel regionale ruiters. In de 1.20m hoge hoofdrubriek was het Henk Clabots die de ereronde mocht leiden. 

Henk Clabots kon rekenen op Linde Vd Zilverenhoek (v. Echo Van T Spieveld om in 27,23 seconden de winnende tijd neer te zetten. Kim Nullens nam genoegen met een tweede plaats. In het zadel van de vosse merrie Glamour snelde zij over de meet in 28,05 seconden. Ook de derde plaats was voor Henk Clabots. Met Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero Z) noteerde hij een tijd van 29,19 seconden en mocht Clabots naast het goud, ook het brons in ontvangst nemen. 

Jorne Jans en Liberty (v. Game-Boy D 10) nam genoegen met een vierde plaats. Arne De Kempeneer en Pallas Athena DK De Flandrio (v. Thunder Van De Zuuthoeve) eindigde vijfde. 

Andere laureaten van het weekend 

In de 1.15m serie ging de overwinning naar Jorne Jans met Liberty (v. Game-Boy D 10). Noa Daniëls won met Isabelle Van Het Simsehof (v. Diabeau) de 1.05m proef op zondag. Zaterdag was er in die rubriek winst voor Robin Bielen en Baylee (v. Dollar Du Murier). 


Klik hier voor de resultaten.