Louis Le Grelle ook niet te kloppen in de finale voor 5- en 6-jarigen in Drammen

Louis Le Grelle ook niet te kloppen in de finale voor 5- en 6-jarigen in Drammen

In Drammen zit de internationale wedstrijd er intussen op. De vijf- en zesjarige paarden mochten nog een laatste keer in actie komen tijdens hun finale. Zij kregen een parcours in twee fasen voorgeschoteld en in totaal zagen we tien foutloze combinaties in die tweede fase. Opnieuw liet onze landgenoot Louis Le Grelle alle concurrentie achter zich met een onklopbare tijd. Zo won hij deze proef al voor de derde keer op rij! 

Net zoals bij de vorige twee proeven voor vijf- en zesjarigen zat Louis ook nu weer in het zadel van de vijfjarige Hoedic du Haut Noyal (v. Andiamo Semilly). De twee snelheidsduivels gingen pijlsnel door het parcours zonder een balk uit te lepels te springen. Ze finishten in een tijd van 26,67 seconden en die tijd kon niemand meer verbeteren. Zo schreven zij voor de derde keer op rij deze proef op hun naam. Hoedic du Haut Noyal was ook vandaag weer de beste vijfjarige van de proef. 

Havard Haldorsen Dragset reed de beste zesjarige van de proef. Met zijn merrie Boleybawn Evie (v. Clarimo) finishte hij in 28,43 seconden, goed voor de tweede plaats. Fredrik Jönsson reed Devis (v. Diarado) naar de derde plaats, met Cento's Double Diamond (v. Cachassini) werd hij ook nog vierde. Fredrik B. Seim sloot met Laguna HX de top vijf af. 


Klik hier voor de volledige uitslag.