Jérôme Guéry laat alle concurrentie achter zich in de 5* 1m45-rubriek van Madrid

Jérôme Guéry laat alle concurrentie achter zich in de 5* 1m45-rubriek van Madrid

Op de Longines Global Champions Tour van Madrid worden er vandaag nog een aantal nevenproeven op 5*-niveau afgewerkt. Zojuist konden we genieten van een 1m45-rubriek tegen de klok. Daarin konden vijftien deelnemers foutloos blijven en er werd dus hard gereden. De winst ging naar België dankzij Jérôme Guéry. 


Guéry zat in het zadel van de 12-jarige SBS-hengst Eras Ste Hermelle (v. Vargas de Ste Hermelle). Samen gingen ze snel en behendig door het parcours waarbij ze alle balken in de lepels lieten liggen. Ze klopten af in een tijd van 63,18 seconden en die tijd kon niemand nog verbeteren. Ze werden wel nog achterna gezeten door Tobias Meyer en Quintus-H (v. Frh Quaid). In 63,25 seconden moesten zij uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. 

Angelica Augustsson Zanotelli nam met Nintender Star (v. Nintender) de derde plaats voor haar rekening. Op vier zagen we Yuri Mansur in het zadel van de BWP-hengst Humberto ASK (v. Cornet Obolensky). De top vijf werd vervolledigd door Mark McAuly en Grs Lady Amaro (v. Amaretto Darco). 


Klik hier voor de volledige uitslag.