Lier: Podium kleurt volledig Belgisch in rubriek voor zevenjarige paarden

Lier: Podium kleurt volledig Belgisch in rubriek voor zevenjarige paarden

In de rubriek voor de zevenjarige paarden domineerden de Belgen het volledige podium. Bart Clarys reed naar de overwinning en Thibeau Spits nam genoegen met de tweede plaats. Charlotte Philippe blijft goed op dreef en nam het brons mee naar huis. 

Bart Clarys scoorde een eerste plaats met Ozark Vd Bisschop (v. Emerald Van 'T Ruytershof) en reed een bliksemsnelle omloop in 60,82 seconden. Hiermee was hij Thibeau Spits te snel af. Hij reed met Delaya Dh Z (v. Donckervoort) naar de tweede plaats in 62,85 seconden. Charlotte Philippe is ook in uitstekende doen in Lier en neemt ook vandaag een podiumplaats voor haar rekening. Met Electro Vd Kromsteeg Z (v. Emerald Van 'T Ruytershof) vervolledigde ze het podium in 62,96 seconden. 

Kim Keymis (Dirina O.H. Z) zette de Belgische zegereeks verder met een vierde plaats. Benjamin Wulschner (Beezee) nam de vijfde plaats voor zijn rekening. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren er voor Gilles Thomas (J. Comghorla Van Beek), Jan Vermeiren (Oakley Van Dorperheide), Ann Carton-Grootjans (One Way Vd Molendreef) en Joep Wenselaers (O'Neil De Yeselo). 

Klik hier voor de resultaten.