Knalprestatie voor Flore de Winne en Flynn FRH in GP Freestyle Amsterdam

Knalprestatie voor Flore de Winne en Flynn FRH in GP Freestyle Amsterdam

De Wereldbeker Dressuur Grand Prix Freestyle werd over twee delen verreden. Flore de Winne kon opnieuw een knalprestatie afleveren met Flynn FRH en kreeg maar liefst 80,315% van de jury. 

De LRV-revelatie Flore de Winne zette een fijne Freestyle neer met de 10-jarige Flynn. De amazone kreeg van de vijfkoppige jury ongeveer een gelijke notering en besloot haar deelname op de Wereldbeker in Amsterdam met een zesde plaats!

Het podium zag er identiek uit als de Grote Prijs van een dag eerder met Charlotte Fry op kop. De Britse had dit keer een iets grotere voorsprong op Werth en kreeg met Everdale een totaal van 88,180%. Haar Duitse concurrente werd met een score van 86,455% voor DSP Quantaz (Quaterback) op twee geplaatst. Beide amazones kregen deze notering ook unaniem door de jury. Patrik Kittel en Touchdown (Quaterback) kregen 84,905% en stonden bij één jurylid op vijf. 

De top vijf werd afgewerkt door Deense amazones met een vierde plaats voor Nanna Skodborg Merrald met Blue Hors Don Olymbrio en Carina Cassøe Krüth met Heiline's Danciera op vijf. 

Resultaten