Nieuwe overwinning voor Wilm Vermeir en Belle Amie vd Dassenheide Z bij de Peelbergen

Nieuwe overwinning voor Wilm Vermeir en Belle Amie vd Dassenheide Z bij de Peelbergen

Wilm Vermeir heeft bij de Peelbergen opnieuw de overwinning kunnen binnenhalen. In het zadel van de 8-jarige Belle Amie vd Dassenheide Z (Bamako de Muze) liet hij de concurrentie geen schijn van kans. 

De proef nodigde 7- en 8-jarige paarden uit in een respectievelijk 1.30m en 1.35m hoog parcours. Vermeir kon als snelste afwerken met Jill Goossens' fokproduct en zegevierde. De grote opkomst zorgde voor twee uitslagen en leverde winst op voor Thiago Ribas Da Costa en Sooper Trooper. Deze ruin van Diamant de Semilly was de beste 7-jarige. Op twee kwam Thibeau Spits met de door Patrik Spits' gefokte Cloverly Dh Z (Comme il Faut). De andere tweede plaats was voor een Belgisch fokproduct en kwam op naam van Thomas Kuck en de BWP merrie Quelle Dame ML (Elvis ter Putte). 

Patrick Jonkmans klasseerde zich met Romulus van het Nedereld (Emerald van 't Ruytershof) op vier gevolgd door Wim Vinckx en Gentle van de Kattevennen Z, een dochter van Gentleman uit de fokkerij van Bvba Spronken. Kim Thiry besloot op Charlie de Jolie Z (Comme il Faut, fokker: L. De Backer en J. Desmedt) de top tien en ook Vermeir kwam nog eens de kop opsteken op de dertiende plaats met Toulonia (Toulon). 

Resultaten