Cassandre Malherbe en Belgisch gefokte Sexy Girl vant Gebergte zegevieren in Vejer

Cassandre Malherbe en Belgisch gefokte Sexy Girl vant Gebergte zegevieren in Vejer

Tijdens de tweede week van de Sunshine Tour heeft Cassandre Malherbe voor een Belgische overwinning gezorgd bij de 5-jarige paarden maar ook bij de 6-jarige paarden had de winst een Belgisch tintje. 

Malherbe zette haar goede vorm verder en bracht de zoon van Levisto, Like A G6 Mkm Z naar de overwinning bij de 5-jarigen. Daarnaast werd de Belgische amazone ook nog eens negende in het zadel van Lou van het Eikenhof Z (Luigi d'Eclipse). Op twee volgde de door Cityhorse gefokte Call Me Beauty Cityhorse Z (Chacfly PS) onder Danai Besdemioti-Avramidou. Dezelfde Griekse combinatie veroverde ook het brons met Contendo (Cornet Obolensky). 

Binnen de top tien rekende ook de Italiaanse amazone Camilla Vittadini op Belgische springkracht. De door Isabel de Rycker gefokte Tobago van Loheky (Eldorado vd Zeshoek) leverde haar de vijfde plaats op terwijl ze met Te Gek van T&L (Nanteuil van T&L) zesde werd. 

Bij de 6-jarigen was de overwinning voor Bob Janssens' fokproduct Sexy Girl vant Gebergte. Deze dochter van Taran de La Pomme zegevierde onder de Italiaan Stefano Nogara. Het brons was voor Nelleke H. Deze Chilli Willi-nakomeling komt uit de fokkerij van P.H. Van Hees en was te zien onder Hugo Tavares.

Alle resultaten