Jasper Doucé onklopbaar in Genk

Jasper Doucé onklopbaar in Genk

In Serie I van de Kempische regionale werd er zowel vrijdag als zondag over een hoogte van 1m15 gesprongen. Jasper Doucé bleek vrijdag een maat te sterk voor alle concurrentie. 

Doucé reed Beltouch D'Aelster Z foutloos rond en finishte in 30,23 seconden. Hiermee was hij ruim sneller dan Merel Vandebroek die met Elita de Tamize op de tweede plaats eindigden. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 33,08 seconden. Jasper Doucé nam naast de eerste ook de derde plaats voor zijn rekening. Hij rekende hiervoor op Nadarca JMG. 

Op zondag ging de winst in het 1m15 naar Kyana Vranken. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Casandra LZ en finishte in 31,73 seconden. Jorne Jans en Liberty eindigden op de tweede plaats. Voor Kelly vaan en Gytha vh Hemmenhof was er een derde plaats.

De hoofdrubriek voor de pony's werd gewonnen door Mathisse Van Loon. Hij reed Calypso foutloos door het 1m10-hoge parcours en finishte in 37,95 seconden. Lien Eeckelaers en Swarovski eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 38,17 seconden. Mathisse Van Loon en Manni volgden op drie.

Klik hier voor alle resultaten