Steve Auwers wint in Zandhoven

Steve Auwers wint in Zandhoven

In Zandhoven konden de ruiters van de VOR dit weekend eindelijk weer van start gaan. In het 1m25 van zaterdag reed Steve Auwers overtuigend naar de overwinning. 

Hij rekende op Checker om in 59,15 seconden als een speer door het parcours te gaan en liet hierbij alle balken in de lepels. Nicol Van Der Plaetsen en Ultra Blue J eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 61,73 seconden. Voor Nicolas Rombouts en Fuptric van Beek was er een derde plaats.

Freya Heirbaut (Elke vd Boslandhoeve) en Britt Vertommen (Vivy Terdoorn Z) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

Op zondag ging de overwinning in het 1m15 naar Lauranne Spits. Zij reed een foutloze ronde met Freestyle vd Withoeve en finishte in 30,77 seconden. Jan Mertens en Magnific De Reve namen de tweede plaats voor hun rekening. Steve Auwers en Incredible volgden op de derde plaats.

Klasse 5 op vrijdag werd gewonnen door Laurent Nuyens. Hij liet de balken in de lepels in het zadel van In The Mood vh Wimpelhof en finishte in 58,64 seconden. Nick Van Hoydonck (Donder vd Groote Winning) en Larse Claes (Mezzaluna vh Hof Van Lind) vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten