Isabel De Rijcker zorgt voor stevige dosis girl power in Grand Prix van Waregem

De WVUR-regionale trok afgelopen weekend naar Waregem. Er stonden heel wat interessante proeven op het programma waaronder het kampioenschap voor jonge paarden en de Krismar Cup Grand Prix. In die Grand Prix reed Isabel de Rijcker naar de overwinning. In het zadel van Impuls van de Heffinck (v. Cooper vd Heffinck) liet ze alle balken in de lepels en klokte ze af in 27,33 seconden.

Ze bleef hiermee Gill Cools voor die met Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival) op de tweede plaats eindigde. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 28,19 seconden. Jules Denutte en Halinka vervolledigden de top drie met een knappe nulronde in 28,28 seconden.

Voor Joy Demuynck (Halinka) en Paris Vandousselaere (Happyness van de Kalsybrug) was er een vierde en een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

1m15

In de ImmoFluisteraar Cup was Isabel de Rijcker ook de snelste. Ook dit keer rekende ze op Impuls vd Heffinck om in 26,39 seconden een foutloze ronde te springen. Paris Vandousselaere en Happyness van de Kalsybrug eindigden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en stopten de chrono na 27,71 seconden. Wim Vinckx en No Limit van Schore Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,18 seconden.

Sander Logghe (Miss Flamenco B) en Dominique (Polet Famus du Culot Z) waren respectievelijk goed voor de vierde en de vijfde plaats.

1m10

In het 1m10 reed Michèle Lievens naar de overwinning. Zij rekende op Figaro de L'Aulne om in 33,22 seconden een foutloze tweede fase te springen. Elisa Baert en Bueleen P namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 34,73 seconden. Dominique Polet en Kirr Royal vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,44 seconden.

Josephine Lambert (Falco van het Danaukeshof Z) en Alexandra Voàlkaert (Kobalt van de Kiezelweg) eindigden op plaatsen vier en vijf.