Janne Ostyn laat alle concurrentie achter zich in pony-hoofdnummer Waregem

Janne Ostyn laat alle concurrentie achter zich in pony-hoofdnummer Waregem

In Waregem werd er afgelopen weekend er regionale wedstrijd gesprongen. Niet enkel de paarden kwamen aan bod, er werd ook tijd gemaakt voor de ponyruiters. Een 1m10 was het hoofdnummer voor deze 'jonge garde' en Janne Ostyn kroonde zichzelf tot winnares. Zij rekende op Orchid's Citra om in 29,72 seconden een foutloze ronde te springen. 

Merel Wittebolle en Ranger van Sporkingshove namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 31,36 seconden. Renée Goethals nam zowel de derde (JFlorentina vh Wilderhof) als de vierde (Petiteflor van het Wilderhof) plaats mee naar huis. 

Julie van Hollebeke en Milo DJ vervolledigden de top vijf op de vijfde plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 33,66 seconden. 

1m00

In het 1m00 reed Axelle Rowies naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Jumper von Weiden Baum een foutloze ronde springen in 25,03 seconden. Lars Verschueren en Orchid's Manique volgden op de tweede plaats. Dit duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 25,46 seconden. Renée Goethals en Petiteflor van het Wilderhof vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,58 seconden. 

Goethals nam daarnaast ook nog de vierde plaats mee naar huis, dit keer in het zadel van JFlorentina vh Wilderhog. Merel Wittevolle en Ranger van Sporkingshove vervolledigden de top vijf.

90cm 

In het 90 cm tot slot reed Eloïse van Bellinghen naar de overwinning. Ze ging 'Full Speed' en finishte in 21,88 seconden. Minte Vercauteren en Jirondine namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 22,51 seconden. Elisa Baert en Hara van't Zwarteveld eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 22,95 seconden. 

Lily-Rose Vermeulen (Smith S Girl) en Marie-Lise Vanhaverbeke (Juliette) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten