Gold overwinningen voor Clarys en Carmans in Zandhoven

Gold overwinningen voor Clarys en Carmans in Zandhoven

In Zandhoven werd er het hele weekend op Gold niveau gesprongen. Naast de Grand Prix werden er op zondag ook nog een 1m35 en een 1m25 rubriek gesprongen. 

In het 1m35 was Bart Clarys de beste. Hij kon in het zadel van Narengo STB (v. Bisquet Balou) een foutloze ronde springen en klokte af in 33,76 seconden. Maxime Tips was met Hedonist (v. Bamako de Muze) goed voor de tweede plaats. Ook zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 35,75 seconden. Antoine Deprez en Darca Red de Barcenal Z (v. Darco) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,37 seconden. 

Fabian Jacob (Chouchou) en Kim Thiry (Maruiaan de la Lande) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m25 was Wesley Carmans de beste. Hij kon in het zadel van Oliva (v. Vigo d'Arsouilles) een foutloze ronde springen in 29,72 seconden. Emilia Hendrickx en Whisper vt Erstenhof Z (v. Winningmood vd Arenberg) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 30,42 seconden. Leen Braeckmans en Pimpelmees vd Lentamel (v. Kasanova de la Pomme) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,99 seconden.

Voor Patrick Scheirs (Tjibo van het Lavendelhof) en Jan Vermeiren (Chique-K van't Kattenheye Z) was er een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten