Camille Biebuyck mist nipt de zege in Junioren Grote Prijs bij het Azelhof

Camille Biebuyck mist nipt de zege in Junioren Grote Prijs bij het Azelhof

Ook de Junioren hadden op de slotdag van het CSI Youth bij het Azelhof hun apotheose in de vorm van de 1.40m Grote Prijs. Een korte barrage met zes deelnemers resulteerde in een podiumplaats voor Camille Biebuyck en Louis Lambrecht. 

Biebuyck zat in het zadel van Joline de Fremis, een 9-jarige sBs merrie van Boyfriend du Seigneur voor deze uitdaging, waarmee ze al ruim een jaar een duo vormt. Het paar navigeerde zonder fouten doorheen het 1.40m hoge parcours en besloot op een tijd van 38,43s. Met een verschil van slechts vijftien honderdsten van een seconde moest de amazone de Duitse Leonie Pander met Ur Krass (United Touch) voor zich dulden. Het podium werd aangevuld door Louis Lambrecht die op de Ogano Sitte-hengst S & L Exxon Hedonist het brons greep. 

Estelle van Tricht werd met Highlife 25 (Harley) vierde en was de laatste dubbel foutloze combinatie. In de barrage kwam nog Anouk Devos met Caspar CB (Numero Uno) en Julia Bertholet met Olala van de Wittemoere (Houston) aan de start, die respectievelijk op vijf en zes eindigden.

Resultaten