BK Dressuur: Winst voor Lore Vandeborne, Suraya Hendrix, Jorinde Verwimp en Liezel Everars

BK Dressuur: Winst voor Lore Vandeborne, Suraya Hendrix, Jorinde Verwimp en Liezel Everars

Het BK Dressuur zet vandaag haar laatste dag in, maar eerst blikken we terug op de proeven van gisteren. 

Zo werd de finale van de Diamant Cup KUR Niveau 4 gewonnen door Lore Vandeborne met Explosion-Pia van de Bergerhoeve (Everdale). Het paar had een totaal score van 75,230% en hield daarmee de concurrentie achter zich. Isabel Cool nam met VRDS Nea's Donna Qizara (Quaterback) het zilver mee naar huis dankzij een score van 74,780%. Het laatste plekje op het podium was voor Laura Luyten met Impressive Star J2I (Charmeur). Zij kregen van de jury een score van 74,775, wat hen het brons opleverde. 

In de finale van de Briljant Cup KUR niveau 5 was het goud voor Suraya Hendrikx met Benicia (Benicio) onder het zadel. Met een totaalscore van 75,805% wisten ze de concurrentie op degelijke afstand te houden. Tom Franckx en Bonhiver HTC (Bretton) volgen met 72,510% op de tweede plaats. Isabel Cool mag hen vergezellen op het podium nadat ze met No Limit Coolhorses (Jack Sparrow S) een totaalscore van 71,915% behaalde. 

Ook de Platina Cup finale KUR Intermediaire A/B werd gewonnen door een vrouw. Dit keer nam Jorinde Verwimp het goud mee naar huis dankzij Charmer (Charmeur). De jury scoorde hen 74,725%. Isabel Cool stond ook in deze proef op het podium. Dit keer kon ze voor de tweede plaats rekenen op Cheatodon (Vic), die voor haar een score neerzette van 73,040%. Het brons was voor Kara Bosman met Fiderprincess (Fidertanz) en een score van 72,890%.


Klik hier voor de resultaten.