Bonheiden: Niels Bruynseels verovert podiumplaats in CSI2* Grote Prijs

Bonheiden: Niels Bruynseels verovert podiumplaats in CSI2* Grote Prijs

In Bonheiden werd zonet gestreden om de winst in de CSI2* Grote Prijs. Ierland was heer en meester met een eerste en tweede plaats. Niels Bruynseels zorgde alsnog voor een Belg op het podium. 

Richard Howley trok vanavond aan het langste eind. Met Arlo de Blondel (Tlaloc M) zette de Ier de onklopbare tijd van 31,66 seconden neer. Zijn landgenoot Jessica Burke en haar African Affair (Billy Congo) moesten hier drie seconden bijtellen en eindigde zo tweede. Niels Bruynseels was de laatste ruiter die foutloos wist te blijven in de barrage. Met Hespro Ryal K (Crespo VDL) bleef hij foutloos in 37,85 seconden en eindigde hij derde. 

Maxime Harmegnies zette met Espoir des Merisiers (Qody de Saint Aubert) de snelste nulronde neer en waar daarmee goed voor de vierde plaats. De vijfde plaats was voor Aymeric Bray uit Frankrijk met Picobello Jasmine (Arezzo). 

Tenslotte eindigden Ann Carton-Grootjans en Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) zevende, Bart Jay Junior Vandecasteele en Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel)  negende en Anthony Wellens met Domenco met Umex Sport Cornet's Stern tiende. 

Klik hier voor de volledige uitslag.