Hubside: Podiumplaatsen voor Jos Verlooy en Dimme D'Haese in de ochtendrubrieken

Hubside: Podiumplaatsen voor Jos Verlooy en Dimme D'Haese in de ochtendrubrieken

De ruiters van Euro Horse waren goed wakker deze ochtend. Op Hubside Jumping sprongen Jos Verlooy en Dimme D'Haese beide naar een tweede plaats in de ochtendrubrieken.

Jos Verlooy eindigde met Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte) tweede in het CSI2* 1.40m. De combinatie zette in de tweede fase een tijd neer van 34,93 seconden en moest daarbij de Fransman Paul Delforge voor zich dulden. Delforge sprong met Uschka du Tassier (Air Jordan) in 33,87 seconden naar de overwinning. Penelope Leprevost en Deesse de Coquerie (Consul Di Vie Z) eindigden derde met 35,13 seconden. 

Stephex amazone Petronella Andersson en Jeunesse Van't Paradijs (Emerald) vervolledigden samen met Noa Verel en 3q Qalisya (Stedinger) de top vijf. 

Dimme D'Haese kon in het CSI1* 1.30m voor de tweede plaats rekenen op Empress Eh Z (Emerald). Het duo bleef foutloos in 62,54 seconden. Ook zij moesten Frankrijk voorlaten met Noa Verel en Urbane de Ribaudiere (l'Arc de Triomphe) op één. Hun tijd van 57,21 seconden bleek onklopbaar. Laura Rozier vervolledigde met Rafale d'Hyverniere (Chef Rouge) en 64,83 seconden het podium. 

Katarina Repetto en Calmere (Callahan VDL) eindigde vierde, voor Tressy Muhr met Casallina d'Aix (Casall). 

Klik hier voor de resultaten.