Bart Clarys onklopbaar in 2* LR 1m45-rubriek van Bonheiden

Bart Clarys onklopbaar in 2* LR 1m45-rubriek van Bonheiden

In Bonheiden werd de 2* Longines Rankingrubriek over een hoogte van 1m45 zojuist afgewerkt. Het werd een proef rechtstreeks op tijd en in totaal konden maar liefst 28 deelnemers foutloos blijven. Dat zorgde voor een heuse strijd maar uiteindelijk kon slechts een iemand de snelste zijn en dat bleek snelheidsduivel Bart Clarys. België was goed vertegenwoordigd in deze proef want de hele top acht werd bezet door onze landgenoten.

Vandaag kon Bart Clarys opnieuw rekenen op zijn VDL Zirocco Blue-dochter Geste van de Vihta. Het duo is de laatste tijd ijzersterk bezig en ook in deze rankingproef waren ze iedereen te snel af. In een tijd van 59,15 seconden reden ze iedereen naar huis en gingen ze met de overwinning aan de haal. 

Andres Vereecke kon wel bijna proeven van de overwinning. Met d'Artagan RR (v. Diamant de Semilly) finishte hij in een tijd van 59,74 seconden. Dat was net niet snel genoeg voor de overwinning maar wel ruimschoots genoeg voor de tweede plaats. Enkel de top twee kon de tijd overigens onder de 60 seconden houden. Vincent Lambrechts reed de SBS-hengst S&L Exxon Hedonist (v. Ogano Sitte) naar een mooie derde plaats. 

Anthony Wellens nam met Danger Civil vh Lindehof Z (v. Diamant de Semilly) de vierde plaats voor zijn rekening. De top vijf werd vervolledigd door Patrick Spits en Virocondo Z (v. Va-Vitte), 

Jeroen de Winter en Iron Lady Van T Meulenhof (v. Parco) zagen we terug op de zesde plaats, vlak voor Christophe Vanderhasselt en Arthuro de Sarlar Z (v. Breemeersen Adorado). Camille Demolie sloot met Chica Fino (v. Calido I) de top acht af. Lieven Devos (Eldorrado Mvnz), Thibeau Spits (Ibestra VB), Jens Vandenberk (Faldiano), Charlotte Philippe (Godiva S), Stephanie Andries (Hianca) en Virginie Thonon (Spike vd Withoeve) konden zich allemaal nog klasseren na foutloze rondjes. 


Klik hier voor de volledige uitslag. 

Copyright foto: acp Pantel