Dirk Demeersman zegeviert bij 7-jarigen paarden in Bonheiden

Dirk Demeersman zegeviert bij 7-jarigen paarden in Bonheiden

In Bonheiden werd zonet de rubriek voor de zevenjarige paarden afgewerkt in een twee fasen special proef. Na al twee Belgische overwinning eerder vandaag in de Youngster Tour rubrieken, deed nu ook Dirk Demeersman daar een derde bij. 

Dirk Demeersman kon rekenen op Chica vh Ven Z (v. Comme IL Faut) om de winnende tijd van 28,29 seconden neer te zetten in de tweede fase. Hiermee was hij Melissa Laenen en Jax Lvp (v. Cornet Obolensky) net te snel af. Zij finishten tweede in 29,73 seconden. Chloe Aston en Cisco Van Rotheck Z (v. Cicero Z) volgden op de derde plek in 30,73 seconden. 

Odile Gierech (Tirelire T&L Z) nam genoegen met de vierde plaats. Ines van den Bosch (Paris van de Berghoeve) verzekerde nog een Belgische vijfde plek. 

Vervolgens waren er nog een heleboel andere klasseringen voor Thierry Goffinet (Jamaique DB), Tim van den Broeck (Pepper van de Bucxtale), Charlotte Philippe (Prestigieux du Bois Madame Z), Tim van den Broeck (Parfait van het Schaek), Bart Clarys (Pepita Di Cantero), Chloé Ockerman (Kane) en Christophe Vanderhasselt (Popeye Van 'T Klavertje Vier). 

Klik hier voor de resultaten.