Bart Bomere schrijft Grand Prix Flandria Ranch op zijn naam

Bart Bomere schrijft Grand Prix Flandria Ranch op zijn naam

Op zaterdag werd er in de New Flandria Ranch een 1m35 hoge Grand Prix gesprongen als afluister van de dag. De winst ging naar Bart Bomere. In het zadel van History van't Ameldonk Z (v. Horion de Libersart) kon hij als enige een dubbele nulronde noteren. 

Niki Geenens volgde op de tweede plaats. Zij reed Mc Gyver van't Ruytershof weliswaar erg snel doorheen de barrage, maar tikte hierbij één balk uit de lepels. Sander Logghe en Daliena vervolledigden de top drie met één springfout in het basisparcours.

Lisa Denoo (J'Adore) en Nadège Taveirne (Honneur DS) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m25

In het 1m25 was de winst voor Paris Vandousselaere en Happyness. Het duo was nipt het snelst in deze rubriek die tegen de klok gesprongen werd. Ze lieten alle balken in de lepels en finishte in 58,71 seconden. Thibo Deketelaere was met Ines goed voor de tweede plaats. Ze konden een foutloze ronde noteren en finishten in 59,73 seconden. Isabel Debeuf en Narco vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 63,77 seconden.

Topm Verduyn (Nueva Epoca de Regor) en Paris Vandousselaere (Kassandra van de Koutermolen) maakten de top vijf compleet.

1m15

In het 1m15 was Niki Geenens heer en meester. Ze nam zowel de eerste (Gazelle van de Vaelenberg) als de tweede (Geena Lisa) mee naar huis. Sandre Logghe en Miss Flamenco B namen de derde plaats mee naar huis. Ze sprongen een foutloze ronde in 27,01 seconden. 

Pedro Nolasco (Figaro) en Isabel Debeuf (Narco) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten