Dewulf, Kerckhove en Schmidt winnen Youngster Tour Torhout

In Torhout werden dit weekend verschillende rubrieken voor jonge paarden gesprongen. Bij de 6-jarigen ging de overwinning naar Pauline Schmidt. Zij rekende op Giovanni van het Scheefkasteel (v. Perhaps) om in 32,50 seconden een foutloze ronde te springen.

Ze bleven hiermee Bernard Meerlaen en Balucer voor. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishten in 33,81 seconden. Hij nam ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde hij Eolita voor de job.

Kurt de Clercq (Papilotte) en Thibaut Deketelaere (Qubano) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarigen werd er met een ideale tijd gewerkt. De winst ging naar Maarten Dewulf en Quelle Fleur van de Pietakker (v. Bremeersen Jericho). Ze strandden op 0,22 seconden van de ideale tijd. Sherilee van de Walle en Laptop vd Bremeersen (v. Bremeersen Adorado) volgden op de tweede plaats. Tom Verduyn en Nikita van't Breezerhof Z (v. Nabab de Reve) vervolledigden de top drie.

Voor Leonard Boelens (Quinta van d'Abdijhoeve) en Louise Morley (Queen Quality) was er een vierde en een vijfde plaats.

4-jarigen

Bij de 4-jarigen reed Enzo Kerckhove naar de overwinning. Hij reed Ruud DC foutloos rond in 76,80 seconden. Lisa Denoo en Vasco Optimus volgden op de tweede plaats. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 78,25 seconden. Jarren Theeten en Corona vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 79,90 seconden.

Pieter Vandierendonck (Quintana) en Kurt de Clercq (Rosata) vervolledigden de top vijf.