Zoë Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve Z met stip op één bij Vincent Martens

Zoë Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve Z met stip op één bij Vincent Martens

In de laatste manche voor de finale van de Winterwerking bij Stal Vincent Martens greep Zoë Devriendt de overwinning in de hoogste rubriek. 

Het 1.20m hoge parcours bleek een uitdaging te vormen voor de aanwezige combinaties want menig ruiter en paard ging in de fout. Zoë Devriendt klokte wel af op de snelste tijd in het zadel van Et Voila van de Ringhoeve Z en won. Ignace Dierickx volgde met bijna drie seconden verschil op twee met Lavendel. Siebe Mariman zat hen dan weer op de hielen en stuurde Ma Fleur van de Kruishoeve naar de derde plaats. Margaux Bert en haar Qui-Vive van de Nachtegale waren ook opnieuw van de partij en plaatsten zich dit keer op vier. Dylano Derudder en Ciwanis Z kwamen op vijf voor Wouter Declerck en Quevedo van het Roelhof.

Devriendt kwam ervoor ook al aan de start met Et Voila en greep in de 1.10m rubriek naast een eerste winning. De eerste plaats kwam op naam van Jonah Becu en Rigolade van Hof ter Boone. Nathan Lefevere greep de derde plaats op Kopientje van Schore Z. De top vijf werd ook hier afgewerkt door Bert op vier en Derudder op vijf. 

Chloë Van Staey hield in de proef over 1m wederom Vincent Martens van de overwinning. De amazone was 18 honderdsten sneller in het zadel van Orpheline van het Burkelhof en liet Martens met Pleasure achter zich op twee. Chiana Miller rondde de top drie af met Karmel Hof ter Zeedycke. 

Camille Denutte zegeviert bij de pony's

De hoogste ponyrubriek stond op een hoogte van 1m afgesteld en kroonde Camille Denutte tot winnares op Viento Prinseveld DSC. Met ruime voorsprong hield het duo Stien Bultinck met Chica van de Eekhoek achter zich. June Van den Abeele werkte de top drie af met Warre van de Forrestraat.

Mathis Noppe zegevierde in de 90cm in het zadel van Sire Seulande. Fove De Waele sturude Elvira VM naar twee gevolgd door Quenaya Froment en Dobby du Troquant.

Alle resultaten