Z-winst voor Davy Wuyts bij Indoor Westerlo

Z-winst voor Davy Wuyts bij Indoor Westerlo

Enkel LRV Antwerpen kwam afgelopen weekend op verschillende indoorwedstrijden aan de start. Op de wedstrijd ingericht door LRV Westerlo werd Davy Wuyts gekroond tot winnaar van de klasse Z. 

Wuyts kon de overwinning in eigen huis houden en stuurde Luriana van Klapscheut (Elvis ter Putte) naar de overwinning in de 1.30m rubriek. Na de tweede omloop was geen barrage meer nodig want de uitdaging bleek zo al groot genoeg. Nik Vervecken (Arendonk) werd tweede in het zadel van Obelien van de Opstal (Bisquet Balou vd Mispelaere). Roos Notelé (Geel Ten Aard) noteerde zich op drie met Cuba Libre van 't Rebelshof voor Gert Diels (Geel Larum) en Panamarenko (Krezip DH). 

Notelé kwam ook in de klasse Midden aan de start waar ze foutloos afwerkte op Kantana (Warkant van 't Gestelhof). Enkel Piet Ceuppens deed beter en zorgde net als Wuyts voor een thuisoverwinning, met Sienna van't Hof d'Exchequer (Le Blue Diamond van 't Ruytershof). Tom Lievens (Dessel) rondde de top drie af in het zadel van Orentana van de Zanddijkhoeve (Joop 111). 

De overwinning van de klasse Licht was niet voor een combinatie uit Westerlo maar ging richting Schoonbroek met Bart Damen en Full Moon Ter Linden Z (Forever d'Arco Ter Linden). Ook het zilver was voor diezelfde rijvereniging en kwam op naam van Andy Smets met Spencer van de Paardenhoeven (Le Blue Diamond van 't Ruytershof). Drie was dan weer voor Stephanie Hooyberghs (Mol Achterbos) en Pinot Gris van de Vennehoeve (Cicero Z). 

Resultaten

Frederik Verschueren wint bij Gewest Mechelen-Kontich

Op de indoor ingericht door het Gewest Mechelen - Kontich was Frederik Verschueren (Leest) de beste combinatie met Ona vd Withoeve (Cantario). Lissza Heremans (Kontich) volgde op twee met Joyce vh Zarrenhof Z (Jenson van 't Meulenhof) voor Rozelien De Beck (Leest) en Dourgana Hero Z (Don't Touch Tiji Hero).

In de klasse M liet Jolien De Boeck (Kontich) de concurrentie achter zich in het zadel van Chanel van 't Looverijck (Cassini I). Voor Lotte Hens (Kontich) werd met Kadiz vd Haterbeek Z (Kannan) de tweede plaats genoteerd gevolgd door Mario Caluwe (Puurs) en Noxx (Falco). 

Rozelien De Beck (Leest) was in de klasse L na een spannende barrage de winnares op Calua vd Withoeve Z (Copycat Z). Leen Braeckmans (Kontich) snelde met Bruxelles van de Lentamel Z (Bamako de Muze) naar de tweede plaats terwijl Tess Buts (Koningshooikt) Jannebee (Clinton) naar drie stuurde.

Resultaten