Bemachtig topkwaliteit: Drachtige fokmerries en exclusieve embryo's bij Paardenveilingonline.com

Bemachtig topkwaliteit: Drachtige fokmerries en exclusieve embryo's bij Paardenveilingonline.com

Ontdek de exclusieve wereld van Paardenveilingonline.com & bekijk een ongeëvenaarde verzameling van drachtige fokmerries, exclusieve embryo's en bijzondere rietjes. De veiling die vanaf 14 februari t/m 17 februari online gehouden wordt biedt fokkers wereldwijd een unieke kans om de topgenetica te bemachtigen die hun fokprogramma naar nieuwe hoogten zal tillen. Deze veiling belooft niet alleen succes op korte termijn, maar legt ook de basis voor toekomstige prestaties. Hoge kwaliteit en realistische prijzen mag u verwachten in deze met de hand geselecteerde collectie.

1. Gefokt uit de volle zus van de Olympische hengst Verdi

Cassalla Verdi van de Eijkhof - Casall x Quidam de Revel x Landgraf I
Drachtig van: Corlou PS

  


2. Kleindochter van sterkverervende 1.50m-merrie

Princess Cornet DXB - Cornet Obolensky x Argentinus x Eros Platiere
Drachtig van: Chacoon Blue

 

Deze beloftevolle Princess Cornet DXB combineert niet alleen de gewaardeerde Grand Prix-springpaardenleveranciers Cornet Obolensky en Argentinus, ze komt ook nog eens uit een zeer bewezen moederlijn. Ze is een kleindochter van de internationaal 1.50m-springendemerrie Madona PK van Fabrice Galdini, die zelf al meer dan tien internationaal presterende nakomelingen bracht.

 

3. Topverervers gekoppeld aan de stam van Chanyon

Alexandria HBC Z - Allstar 5 x Chacco Blue xSandro Boy
Drachtig van: Dourkhan Hero

Bekijk hier de video

Onder Denis Lynch sprong All Star 5 een imponerend palmares bijeen en nam hij deel aan de WEG in Caen en de EK’s in Aachen en Göteborg. Deze interessante kleinzoon van de Grand Prix-merrie Rinnetou Z heeft een veelbelovende start gemaakt in de fokkerij en is hier gekoppeld aan een Hannoveraanse moederlijn.

 

4. Embryo: Uit de moeder van Corlou PS en Diacentio PS

Embryo - Mylord Carthago x Balcentia

Bekijk hier de video

De vier oudste nakomelingen van moeder Balcentia presteren op minimaal 1.40m-niveau, waaronder de veelbelovende hengst Corlou PS (v.Cornet Obolensky) en Diacentio PS (v.Diaron), waarmee Roberto Previtali deelnam aan de finale van het WK voor zesjarigen vorig jaar. Via de fenomenale Grand Prix-sport- en fokhengsten Baloubet du Rouet en Chacco-Blue gaat deze vooraanstaande moederlijn terug op de internationale sportmerrie Centina 10 (v.Cento).


5. Uit een halfzus van H&MLuna van ’t Ruytershof

Embryo - Chacco-Blue xLightningthina - Merrie

Bekijk hier de video

Topvererver Chacco-Blue is hier samengebracht met één van de beste moederlijnen ter wereld. Moeder Lightningthina van ’tRuytershof presteerde op 1.35m-niveau en ze leverde al de internationaal1.45m-geklasseerde Oxbow de Muze (v.Fantomas de Muze) en 1.40m-geklasseerde Coco van ’t Verahof (v.Leipheimer van ’t Verahof).


Mis dit niet - Meld u gratis aan!

Wilt uw fokkerij naar een hoger niveau tillen? Registreer nu gratis uw account voor de exclusieve online veiling van Paardenveilingonline! Dit is uw toegang tot het bieden op deze buitengewone collectie fokmerries, embryo’s & rietjes.


De klok tikt: de biedingen zijn inmiddels van start gegaan en de eerste items sluiten aanstaande zaterdag 17 februari vanaf20:00. Mis deze laatste kans van het jaar niet om deze decembermaandsprankelend te beginnen!

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met 
Paardenveilingonline.com. Wij staan klaar om u te helpen uw weg te vinden naar uw volgende topper in de paardensport!